Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
78

Ξυλοδαρμός εργαζομένου καθαριότητας στο Δήμο Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
12.09.17 • 17:29
#Tags:

Επίθεση ομάδας έξι με εφτά ατόμων δέχθηκε σήμερα το πρωί εργαζόμενος στην καθαριότητας του δήμου Λιβαδειάς μέσα στο χώρο εργασίας του.

Συγκεκριμένα, ενώ ο εργαζόμενος βρισκόταν σε χώρο δίπλα στο δημαρχείο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου, κοινωφελούς εργασίας κλπ, ομάδα Ρομά, κρατώντας κατσαβίδια και άλλα αντικείμενα, τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να διακομισθεί τραυματίας στο νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εργαζόμενος βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ η Αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει και αναζητά τέσσερις από τους δράστες.

Σε ανακοίνωσή του με τίτλο: «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, η δημοτική αρχή να προστατέψει τους εργαζόμενους», ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου εντός του χώρου εργασία.

Η Ανακοίνωση

"Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε σήμερα συνάδελφος εργαζόμενος , την ώρα της υπηρεσίας στο Δήμο Λεβαδέων και μάλιστα εντός του κτιρίου της στέγασης των εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας , πρασίνου κ.τ.λ.

Εδώ και καιρό έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα θέματα ασφάλειας ( ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ) των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της εργασίας τους . Δεν είναι δυνατόν να είναι εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε κίνδυνο , πολύ δε περισσότερο να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και η ίδια η ζωή τους. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει καμία φύλαξη των εγκαταστάσεων και των χώρων εργασίας , με συνέπεια οι εργαζόμενοι να είναι έρμαιο στις διαθέσεις του οποιουδήποτε.

Από τύχη δεν θρηνούμε σήμερα ακόμα μια απώλεια συναδέλφου μας.

Για να μην φτάσουμε ποτέ σε τέτοια κατάσταση και επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας , καλούμε τη δημοτική αρχή του Δήμου Λεβαδέων να πάρει θέση για το γεγονός και να λάβει άμεσα , όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων .

Για το Δ.Σ.

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle