Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
253

Οικολογικά αυτοκίνητα, ανταποδοτικά οφέλη και… Κινέζοι τουρίστες στη Λιβαδειά

< 3 λεπτά
30.09.15 • 17:21
#Tags:

Οικολογικά αυτοκίνητα, ανταποδοτικά οφέλη και… Κινέζοι τουρίστες στη Λιβαδειά

Αρκετή κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη Λιβαδειά με διάφορες δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί από το Δήμο.

Μετά από κάλεσμα του Δήμου για την προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Φιλοι Λεβαδειακουπολλοί δημότες ανταποκρίθηκαν και μεταξύ αυτών η Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού που ανταποκρίθηκε. Ο Δήμος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την Λέσχη και τόνισε ότι «με την πολύτιμη βοήθεια των συμπολιτών μας, ο Δήμος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες των μαθητών, αλλά και των δημοτών.
Τέτοιες θετικές ενέργειες προάγουν την αλληλεγγύη μεταξύ μας».

Η Δήμαρχος Λεβαδέων συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο Λιβαδειάς με εκπρόσωπο αιολικής Συναντησεις Δημ Λιβαδειάςεταιρείας και συζητήθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης στην Τ.Κ. Αγίας Άννας και δρομολογήθηκαν οι επόμενες φάσεις κατασκευής των απαραίτητων έργων για την επίλυση τους.
Από την πλευρά του Δήμου Λεβαδέων ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Μιχάλη Ριτσώνη η οικονομική υποστήριξη για την κατασκευή των έργων αυτών, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών οφελών προς την τοπική κοινωνία από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Πουλου ΚινεζοιΜε εκπροσώπους του Πανεπιστημίου της Σαγκάη και επιχειρηματίες από την Κίνα συναντήθηκε η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου χθες στη Βουλιαγμένη.
Η Δήμαρχος ενημέρωσε τους Κινέζους εκπροσώπους για τα τουριστικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά του Δήμου Λιβαδειάς και για τα υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα στο πλαίσιο της ένταξης της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής στα τουριστικά προγράμματα των Κινέζων επισκεπτών.

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου θα επισκεφθούν τη Λιβαδειά οι συμμετέχοντες στην ετήσια εκδήλωση «Hi Tech Eco Mobility Rally» που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) και αποβλέπει στην προώθηση της χρήσης οικολογικών Οικολογικο Αυτοκινητο– φιλικών αυτοκινήτων, τα οποία κινούνται με εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Η εκδήλωση είναι αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου «FIA». 
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν στάση στην περιοχή της Κρύας ως ενδιάμεσο σταθμό στην πορεία τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας Αρχής προβλέπεται η άφιξη των οχημάτων στη Λιβαδειά στις 12:10 και θα η αποχώρησή τους στις 13:40 με κατεύθυνση προς το Κυριάκι Βοιωτίας (άφιξη 14:30) και κατόπιν θα κατευθυνθούν προς την Αγία Άννα (άφιξη 14:50).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle