Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
76

Οικονομική ενίσχυση από το Υπ Εσωτερικών στο Δήμο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
31.03.17 • 19:01
#Tags:

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα Δήμων της χώρας, ενέκρινε επιχορηγήσεις σε Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και μεταξύ αυτών και στο Δήμο Λιβαδειάς, αποκλειστικά για την  εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων αυτών των Οργανισμών και των δομών τους, προς τρίτους.

Πιο συγκεκριμένα: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση ποσού 391.123,16 ευρώ στο Δήμο Λεβαδέων, για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΕΣ – κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle