Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
122

Οι Γερμανοί προτιμούν Ελλάδα για διακοπές και το 2015

< 1 λεπτό
03.03.15 • 20:03
#Tags:

Οι Γερμανοί προτιμούν Ελλάδα για διακοπές και το 2015

Στους πέντε καλύτερους προορισμούς για διακοπές, κατατάσσουν οι Γερμανοί την Ελλάδα. Αυτό δείχνουν οι κρατήσεις που γίνονται για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές από τους Γερμανούς ταξιδιώτες με τα μέχρι τώρα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα το Γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Deutsche Welle.
Αύξηση 10% στα πακέτα διακοπών για την Ελλάδα παρουσιάζει σε σχέση με το ίδιο περσινό διάστημα ο πρόεδρος του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού (DRV) Norbert Fiebig ο οποίος δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι Γερμανοί είναι λιγότερο διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, λόγω της νέας πολιτικής κατάστασης που επικρατεί».

Στο Βερολίνο γίνεται από αύριο η διεθνής τουριστική έκθεση «ITB Berlin 2015» που είναι η σημαντικότερη στο κόσμο και θα διαρκέσει 4- 8 Μαρτίου. Περισσότεροι από 10.000 εκθέτες από 180 χώρες παίρνουν μέρος ενώ αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 100.000 εμπορικοί επισκέπτες.
Η Αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά θα επισκεφθεί το Βερολίνο με την ευκαιρία και θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των σημαντικών tour operators, προβάλλοντας την Ελλάδα ως προορισμό όλο το χρόνο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle