Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
161

«Οι δεσμώτες των σκιών»

< 4 λεπτά
23.10.15 • 20:37
#Tags:

«Οι δεσμώτες των σκιών» Ε. Ευσταθίου Εκδόσεις Λιβάνης 2015 σελ.704

«Οι γραφές ήταν αδιαμφισβήτητες και όλες συμφωνούσαν σε ένα πράγμα Ο Πρίγκιπας της Σελήνης έχει δικαίωμα στο αίμα της Εκλεκτής .Για να γίνει άλικο το άνθος του λωτού , σημαίνοντας ζωή την ώρα που θα τρέχει ο θάνατος».

Γράφει : Ο Κώστας Τραχανάς

Η οικογένεια Κέιν και τα μυστικά της…
Η οικογένεια Κέιν και οι εμμονές της…
Η οικογένεια Κέιν και τα σκοτάδια της….

Η Ελίζαμπεθ Κέιν ήταν η μεγαλύτερη βασίλισσα όλων, που θα κρατούσε τα σκήπτρα του κόσμου , θα εκπλήρωνε με κάθε έντιμο ή ανέντιμο τρόπο την Προφητεία : Ζωή την ώρα του θανάτου. ΟΙ_ΔΕΣΜΩΤΕΣ_ΤΩΝ_ΣΚΙΩΝΑπόλυτη δύναμη. Κυριαρχία.
Η Ελίζαμπεθ Κέιν ήταν ηγέτιδα του μυστικού τάγματος του Μαύρου Λωτού.
Ο Σεμπάστιαν Ντάνιελ Αλεξάντερ Κέιν , είναι ο Πρίγκιπας , ο λωτοφάγος στρατιώτης,. Έχει το μαύρο σημάδι που θύμιζε λωτό , κάτω από το αριστερό του στήθος.
Ο Σεμπάστιαν Ντάνιελ Αλεξάντερ Κέιν , ο μοναδικός απόγονος της δυναστείας των Κέιν, που οι ρίζες της απλώνονταν μέχρι την εποχή των αρχαίων Κελτών πολεμιστών , τότε που οι μάγοι και βασιλιάδες, βασιλιάδες και μάγοι καθόριζαν με μία τους λέξη την τύχη του κόσμου.
Η Καρολίνα Σερέτη , η μικρή Σαρλότ Μέρι Πάρκερ, η τελευταία της γενιάς της, έχει ένα ξένο σώμα πάνω στο σώμα της. Ένα θαυμαστά σχηματισμένο εξωτικό λουλούδι ακριβώς κάτω από τον λοβό του αυτιού της.

Ο Ένας πρέπει να βρει την Μία.

Ο Σεμπάστιαν πρέπει να βρει την Εκλεκτή να τη πάρει μαζί του και αφού την μυήσει στη φιλοσοφία του τάγματος ώστε να είναι δεκτική στην καινούργια γνώση , να ενωθεί μαζί της. Αυτό το κορίτσι πρέπει να ενωθεί μαζί του. Θα ενώσει το βασιλικό της αίμα με το δικό του, για να γίνει η σύζευξη και να δοθεί στον κόσμο ο Καρπός. Για να γεννηθεί το τέλειο μωρό, που θα συνδυάζει τη σοφία και τη δύναμη των δυο αρχαιότερων και σπουδαιότερων ομάδων δρυϊδών που γνώρισε ποτέ η Ιστορία…

Οι γραφές των Σοφών έπρεπε να εκπληρωθούν πάση θυσία. Η πρώτη σελήνη της καινούργιας χρονιάς απείχε τέσσερεις μήνες περίπου.
Ο Σεμπάστιαν και η Καρολίνα δίνουν μάχη για να σπάσουν τα δεσμά και να απαλλαγούν από το βάρος της Προφητείας. Θα τα καταφέρουν, ή θα υποταχθούν τελικά στο πεπρωμένο;

Ε ΕυσταθίουΡουνικά σύμβολα, το μεγάλο μυστικό, οι λωτοφάγοι απόγονοι, η ερμηνεία της επιγραφής του ξίφους, η Αιχμή του Λωτού, ο Καρπός, ο Ένας και η Μία ,η ζωή και οι σκιές της, οι Δεσμώτες των σκιών….

Η Ευαγγελία Ευσταθίου γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τµήµα Δηµοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και εργάζεται ως δασκάλα στη δηµόσια εκπαίδευση τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ξεκίνησε να γράφει από µικρή ηλικία, στην αρχή παραµύθια και στη συνέχεια διηγήµατα. Ασχολείται επίσης µε τη ζωγραφική και τις κατασκευές από φυσικά υλικά. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.
Άλλα έργα της είναι Προσωπικές Στιγµές, Πέτρινοι Κύκνοι, Μ’ Άλλα Λόγια Σ’ Αγαπώ, Αν τον Άνεµο Ρωτήσεις, Μετά την Καταιγίδα, Το Γυάλινο Ρόδο, Βαθύ, Βελούδινο Σκοτάδι και Ψίθυροι στις Φλόγες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle