Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
268

Οι εθελοντικές δράσεις καθαρισμού “Let’s do it Greece 2018” στο Δήμο Θηβαίων

< 2 λεπτά
30.04.18 • 17:18
#Tags:

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θηβαίων συμμετείχε στην εθελοντική δράση καθαρισμού “Let’s do it Greece”, διοργανώνοντας δράσεις στις Δημοτικές Ενότητες Θίσβης και Πλαταιών, με την υποστήριξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Θηβαίων, σχολείων, συλλόγων και φορέων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και να ενισχύσει την αξία του εθελοντισμού.

Στη Δ.Ε. Θίσβης, εθελοντικούς καθαρισμούς πραγματοποίησαν η Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο και τον  Σύλλογο “ Η Αργώ”  στην παραλία Αλυκής, η Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών, το ΣΑΦΕ και τον ΑΟ Ελλοπιακό στην κοινότητα και το γήπεδο και η Τοπική Κοινότητα Δομβραίνας σε συνεργασία τους Διευθυντές και τους μαθητές των σχολείων (Νηπιαγωγείο- Δημοτικό- Γυμνάσιο-Λύκειο Δομρβαίνας) στην παραλία Αγίου Νικολάου.

Στη Δ. Ε. Πλαταιών πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Αγίου Βασιλείου από το Δημοτικό Σχολείο Καπαρελλίου, το Σύλλογο Γονέων αυτού, τη Μ.Κ.Ο “Γαργαφία”, την Ομάδα Εθελοντών Καπαρελλίου, τον Ναυτικό Όμιλο ”Ποσειδώνας” Αγ. Βασιλείου, με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Καπαρελλίου.
Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές των δράσεων: Super Market  “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, Super Market “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” και την εταιρεία “SANITAS”, που έδωσαν για την υλοποίηση της δράσης σακούλες απορριμμάτων,  γάντια μίας χρήσης και εμφιαλωμένα νερά.

Ευχαριστεί, επίσης, τη Σωληνουργία Κορίνθου για τη δωρεάν διάθεση λεωφορείου για τη μεταφορά των συμμετεχόντων από τη Δομβραίνα στον Αγ. Νικόλαο και το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου για τη συμμετοχή του.

Φωτογραφικό Υλικό θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2018/04/lets-do-it.html

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle