Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
125

Οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στη Βοιωτία

< 2 λεπτά
02.05.17 • 18:13
#Tags:

Ολοκληρώθηκε στην Βοιωτία, τηρώντας τις καταστατικές διατάξεις της ΟΝΝΕΔ, η διαδικασία ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και των τοπικών οργανώσεων της Λιβαδειάς και Θήβας.

Η ΟΝΝΕΔ ευχαριστεί τα μέλη της ΟΝΝΕΔ από όλη την Βοιωτία, τόσο αυτούς που εγγράφηκαν για πρώτη φορά αλλά και όσους επιβεβαίωσαν τη εγγραφή τους μέσα από την πρωτοποριακή και αδιάβλητη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της οργάνωσης.

"Η ΟΝΝΕΔ και εδώ στην Βοιωτία, θα σταθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να απαλλαχθεί η πατρίδα μας όσο πιο σύντομα γίνεται από τον Σύριζα και τις καταστροφικές πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε τέλμα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και ειδικά εμάς τους νέους ανθρώπους" τονίζεται σε ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ .

Αναλυτικά εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στο νομό Βοιωτίας έχουν ως εξής:

Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής :
Καλοπήτας Θεόδωρος

Ενώ οι νέες συνθέσεις των τοπικών συμβουλίων , ανανεωμένες σε ποσοστό της τάξεως πάνω από 50% σε σχέση με τις περσινές εκλογές, έχουν ως εξής:

Τοπική Οργάνωση Λιβαδειάς:
Ζυγογιάννης Γεώργιος
Κελέρμενος Ιωάννης
Λέτης Επαμεινώνδας
Μαλούχος Δημήτριος
Παπαθεοδώρου Αθανάσιος

Τοπική Οργάνωση Θήβας:
Αργύρη Μαγδαληνή- Αντιγόνη
Μελετίου Γεώργιος
Τσέλλος Δημήτριος
Τσέλλος Ελευθέριος
Τυρηνοπούλου Μαργαρίτα

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle