Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
78

Οι επιστημονικοί φορείς της Στ Ελλάδας στηρίζουν και απεργούν

< 3 λεπτά
29.01.16 • 22:02
#Tags:

Δυναμική και καθολική συμμετοχή στην απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα έχουν εννέα επιστημονικοί φορείς της Στερεάς Ελλάδας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν ότι είναι «κατηγορηματική η αντίθεση των επιστημόνων της χώρας στις αόριστες προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την καταστροφή των επαγγελματιών, που επιφέρει η πρόταση για το ασφαλιστικό, συνυπολογιζόμενων των αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για τα επόμενα έτη».

Στηρίζουν επίσης των αγώνα των αγροτών και μαζί με όλους τους άλλους επαγγελματίες και το ΤΕΕ Αν Στερεάςσύνολο της κοινωνίας, τονίζουν ότι θα παλέψουν για την ανατροπή της λογικής που αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, δημιουργεί ανεργία, υπανάπτυξη, μετανάστευση και εντείνει τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής και άλλων γκρίζων ζωνών στην οικονομία.

Στην ανακοίνωση δηλώνουν:
«Οι εκπρόσωποι των Επιστημονικών Φορέων δηλώνουμε ότι :
-Συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις και είμαστε σε κοινή κατεύθυνση για την κλιμάκωση των δράσεων μας το επόμενο διάστημα.
-Ενισχύουμε τις κινητοποιήσεις των επί μέρους επιστημονικών φορέων, αγροτών και άλλων επαγγελματιών και ζητούμε να έρθει πρόταση με ποσοτικά στοιχεία και αναλογιστική μελέτη, για ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, με προοπτική, κοινωνικά δίκαιο και δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.
-Συμμετέχουμε δυναμικά στη Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και καλούμε τα μέλη μας και όλη την κοινωνία να συμμετέχει ενεργά στην παραπάνω κινητοποίηση.
-Καλούμε όλα τα μέλη μας την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 σε προσυγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητήριου, Πλ.Ελευθερίας 3 όπου θα πραγματοποιήσουμε πορεία διαμαρτυρίας και θα ενωθούμε με τους υπόλοιπους φορείς.
1.-Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας
2.-Τεχνικό Επιμελητήριο Αν. Στερεάς
3.-Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος :
4.-Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος
5.-Φαρμακευτικός Σύλλογος Φθιώτιδος
6.-Οικονομικό Επιμελητήριο 8ο Π.Τ.
7.-Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Φθιώτιδος
8.-Σύλλογος Δικαστικών επιμελητών
9.-Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Φθιώτιδος»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle