Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
737

Οι επιτυχόντες από το ΓΕΛ Ορχομενού

< 2 λεπτά
25.08.17 • 09:50
#Tags:

Τους πίνακας με τους επιτυχόντες 2017 στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας του Γενικού Λυκείου Ορχομενού δημοσιεύουμε του οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Συνολικά 40 μαθητές και μαθήτριες εισήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Συγχαρητήρια στα "παιδιά μας" να έχουν μια καλή και γόνιμη Ακαδημαϊκή πορεία και βέβαια μετά την αποφοίτησή τους καλή σταδιοδρομία.

Σε αυτούς που δεν πέτυχαν τους στόχους τους φέτος και θα θα ξαναδοκιμάσουν του χρόνου να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων τους.

Ως επίλογο θα δανειστούμε τα λόγια έγκριτου εκπαιδευτικού:

"Με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων.
Πολλά μπράβο στα παιδιά μας, τους απόφοιτους του ΓΕΛ Ορχομενού για τον αγώνα που έκαναν σε μια εποχή περίεργη, αλλοπρόσαλλη, που δύσκολα μπορείς να οραματιστείς μια και όλα γύρω μας παρουσιάζονται μαύρα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν το στόχο τους.

"Σας εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια και μέσα στο Πανεπιστήμιο η το ΤΕΙ μην την εγκαταλείψετε γιατί ότι πετύχατε είναι η αρχή της αρχής.

Σε όσους σήμερα πικράθηκαν, δάκρυσαν γιατί δεν τα κατάφεραν, γιατί δεν ήθελαν η γιατί δεν μπορούσαν έχω να πω πως όλοι μας έχουμε δεξιότητες που σε κάποια φάση του βίου μας αναδείχνονται. Εξάλλου η ζωή τώρα ξεκινάει. Το ποιός πέτυχε η όχι προκύπτει σαν αποτέλεσμα μιας περισσότερο σύνθετης διαδικασίας.
Σας εύχομαι να είστε όλοι υγιείς και να προσπαθείτε."

Κλικ στον παρακάτω ΠΙΝΑΚΑ για άνοιγμα σε νέο παράθυρο και ctrl + για επιπλέον μεγέθυνση 

Ορχομένιοι Επιτυχόντες 2017

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle