Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
126

Οι κινητοποιήσεις σταμάτησαν τα τρένα στην Τιθορέα. Έκανε πίσω η Τραινοσέ

< 2 λεπτά
09.12.19 • 10:05
#Tags:

Λίγες ώρες πριν τις κινητοποιήσεις για το κλείσιμο των γραμμών του τρένου στον σταθμό της Τιθορέας από τους κατοίκους του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, (διαβάστε εδώ) η "Τραινοσέ" αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απόφασή της με την οποία τα τρένα Intercity 55 και 56 δεν σταματούσαν στον σταθμό της Τιθορέας και να επανεξετάσει το αίτημα των κατοίκων.
Η δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή επικεφαλής διαπαραταξιακής κινητοποίησης Στιβακτη 2δήλωνε: Θα διαμαρτυρηθούμε θα κλείσουμε συμβολικά και τις γραμμές του τρένου. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε κανέναν αλλά θέλουμε να ενημερωθούν όλοι για το δίκαιο αίτημά μας. 
Στη συνέχεια η "Τραινοσέ" ενημέρωσε τον δήμο για αναστολή της απόφασής της και ο δήμος ανέστειλε την κινητοποίηση με την δήμαρχο να δηλώνει: Όταν ένας αγώνας είναι δίκαιος, μαζικός και με ενότητα δεν θα μπορούσε να είχε διαφορετικά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για αυτό.  
Οι επιστολές της "Τραινοσέ" και του Δήμου

Αμφικλεια τρενοσε 2 Αμφικλεια 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle