Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
266

Οι πρόσφυγες της Λιβαδειάς πρόσφεραν αίμα για τους πυρόπληκτους της Αττικής

< 1 λεπτό
22.09.18 • 07:35
#Tags:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς βάσει των οδηγιών που έλαβαν από το  Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) πραγματοποίησαν από τις 17/09/2018 έως τις 21/09/2018 εθελοντική αιμοδοσία από ωφελούμενους του προγράμματος «ESTIA- Στήριξη για έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» που διαμένουν στη πόλη.

Η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε μετά από το έκδηλο ενδιαφέρον των προσφύγων να συνεισφέρουν στους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου «ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη απέναντι στη χώρα που τους φιλοξενεί», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι ίδιοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ωφελούμενοι που διαμένουν στη Λιβαδειά συμμετείχαν και σε εθελοντική δράση που διοργανώθηκε στις 09/08/2018 στον πυρόπληκτο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Το πρόγραμμα «ESTIA –Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG ECHO).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle