Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
90

Οι συνταξιούχοι και πάλι σε θέση μάχης

< 2 λεπτά
07.01.16 • 06:32
#Tags:

Οι συνταξιούχοι και πάλι σε θέση μάχης

Οι συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της περιοχής Λιβαδειάς,
συνεχίζοντας και εντείνοντας τον αγώνα τους εναντίον των αντιασφαλιστικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, καλούν όλα τα εργατικά σωματεία και συνταξιουχοι Βοιωτιαςσυλλόγους της περιοχής σε κοινή σύσκεψη την Παρασκευή 8/1 στις 6.30 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου (Καποδιστρίου 5, στο στενό απέναντι από το παλιό Δημαρχείο) με θέμα την οργανωμένη και συντονισμένη δράση τους κατά της διάλυσης του ασφαλιστικού τομέα που συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση από το σημείο που την άφησε η προηγούμενη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απευθύνουν αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι: 

"Το ασφαλιστικό είναι η καρδιά του κοινωνικού κράτους και αφορά μικρούς και μεγάλους επειδή αποτελεί τον μοναδικό φορέα στήριξης της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων.
Για εμάς, το προωθούμενο ασφαλιστικό αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Δεν σκοπεύουμε να δείξουμε κανενός είδους ανοχή, κανενός είδους συναίνεση στην ισοπέδωση του ασφαλιστικού μας, γιατί είναι δικό μας δημιούργημα, γιατί αφορά την προστασία της υγείας μας, την ζωή μας ολόκληρη από τη στιγμή της γέννησης μέχρι τα βαθιά γηρατειά".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle