Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
330

Οι Φιλόζωοι Λιβαδειάς καταδικάζουν τις δηλητηριάσεις

< 1 λεπτό
23.05.16 • 16:18
#Tags:

Ο Φλιλοζωϊκός Σύλλογος Λιβαδειάς καταδικάζει τις δηλητηριάσεις αδέσποτων και μη ζώων στη περιοχή με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα και εκφράζει τον αποτροπιασμό του .

"Ως ενεργοί φιλόζωοι πολίτες,εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις πρόσφατες δηλητηριάσεις ζώων, δεσποζόμενων και μη.

Δυστυχώς, αυτές οι δολοφονίες αποτελούν ένα ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα τέτοιων απεχθών περιστατικών. Υποστηρίζουμε πως οι φόνοι άκακων ζώων, τα οποία ούτως ή άλλως δεν ευθύνονται για τίποτα, είναι έργο ''ανθρώπων'' που έχουν χάσει κάθε επαφή με τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό.

Επιπλέον, θεωρούμε πως η ρίψη δηλητηριασμένης τροφής συνιστά απειλή για όλη την κοινωνία, μιας και έχουν σημειωθεί περιστατικά ακόμη και με ανθρώπινα θύματα.

Από τη μεριά μας, δηλώνουμε την αταλάντευτη βούλησή μας να συνεργαστούμε με κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο προκειμένου να επιτύχουμε την εξάλειψη του φαινομένου.

Φιλοζωικός Σύλλογος Λιβαδειάς"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle