Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
74

Οι Φωτορεπόρτερ καταγγέλουν στελέχη της ΕΡΤ

< 1 λεπτό
31.10.17 • 20:22
#Tags:

Η Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλει ως απαξιωτική και απαράδεκτη την συμπεριφορά στελεχών της ΕΡΤ προς φωτορεπόρτερ που παρ;αβρέθηκαν για την κάλυψη της τηλεμαχίας των υποψηφίων αρχηγών της κεντροαριστεράς και μάλιστα μπροστά τους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ε.Φ.Ε καταδικάζει την απαράδεχτη συμπεριφορά  στελεχών της ΕΡΤ,υπευθύνων για την χτεσινή τηλεμαχία των υποψηφίων για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, απέναντι στους συνάδελφους που παραβρέθηκαν για την κάλυψη του γεγονότος.

Με απαξιωτική διάθεση βγαλμένη από τις χειρότερες εποχές του Ραδιομεγάρου, συμπεριφέρθηκαν με άσχημο τρόπο στους επαγγελματίες συναδέλφους, μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των υποψηφίων.

Είναι απορίας άξιον πως τέτοιες συμπεριφορές  υιοθετούνται τόσο γρήγορα από στελέχη ενός οργανισμού που γνώρισε τον εφιάλτη του " μαύρου " και της "Δημόσιας Τηλεόρασης" .

Η Ένωση μας δεν θα αρκεστεί μόνο σε διαμαρτυρίες για την απρεπή αυτή συμπεριφορά, αλλά θα κινηθεί με κάθε δυνατό τρόπο ώστε οι πρακτικές αυτές να βρούνε την αντίδραση που τους αξίζει.

Ο Πρόεδρος (Ε.Φ.Ε.)
Μάριος Λώλος

Ο Γ.Γραμματέας(Ε.Φ.Ε.)
Νίκος Μήτσουρας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle