Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
147

Αυλαία στα «Χαριτήσεια 2015» με Σαλαμπάση, Φιλίνη

< 1 λεπτό
15.09.15 • 06:47
#Tags:

Αυλαία στα «Χαριτήσεια 2015» με Σαλαμπάση, Φιλίνη

Το βράδυ της Παρασκευής, 11 του Σεπτέμβρη, στην κεντρική πλατεία Φιλινη Σαλαμπασηςπραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση του Δήμου Ορχομενού με την επωνυμία «Χαριτήσια 2015» με την Ελένη Φιλίνη Γιώργο Σαλαμπάση.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των Χαριτήσιων φέτος πραγματοποιήθηκαν ακόμη δύο εκδηλώσεις. Στην πλατεία της Σκριπούς, Αγίου Σώστη, την Παρασκευή 21 Αυγούστου με ώρα έναρξης 21.30 έγινε Δημοτική-Λαϊκή βραδιά με ντόπιους καλλιτέχνες και το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21.30 μπροστά στο πάρκο μπροστά από τον Θολωτό τάφο του Μινύα δόθηκε με την ευκαιρία της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, μουσική βραδιά με τους Αντώνη Κεραμυδά ακορντεόν, Σπύρο Πανουργιά κιθάρα και Γιάννη Σίνη στο τραγούδι και το λαούτο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle