Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
66

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του πρώτου υπαίθριου γυμναστηρίου στα Βάγια

< 2 λεπτά
18.12.18 • 17:42
#Tags:

Το δικό της υπαίθριο γυμναστήριο για ενήλικες και το πρώτο που κατασκευάστηκε στο Δήμο Θηβαίων έχει πλέον η Δημοτική Ενότητα Βαγίων.

Το έργο που ολοκληρώθηκε αφορούσε την προμήθεια δέκα (10) οργάνων άθλησης ενηλίκων εξωτερικού χώρου και υπαίθρου, που τοποθετήθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο πλησίον του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Κοινοτικού Καταστήματος της Δ. Κ. Βαγίων.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να βρουν εκεί όργανα γυμναστικής έκτασης ποδιών, ποδηλάτου, βάδισης, ελλειπτικής κίνησης ποδιών, εκτάσεων, βάδισης αέρος, πιέσεων και έλξεων ώμων, παράλληλες μπάρες και πάγκο κοιλιακών.  Το υπαίθριο γυμναστήριο λόγω της ανατομίας και της κατασκευής των οργάνων του δεν απαιτεί την παρουσία και καθοδήγηση γυμναστή, ενώ τα εν λόγω όργανα είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Βαγίων κ. Σωτήρης Δρένιος με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το έργο αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πως με σωστό σχεδιασμό αξιοποιείς δημιουργικά και χρηστικά έναν κοινόχρηστο χώρο, με πολλαπλά οφέλη για τον πολίτη και πως μικρές παρεμβάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα μίας γειτονιάς. Το υπαίθριο γυμναστήριο των Βαγίων είναι ένας όμορφος χώρος για άθληση αλλά και σημείο συνάντησης πολιτών, στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης. Το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι αυτός ο χώρος είναι προσβάσιμος σε κάθε πολίτη και επισκέπτη για δωρεάν χρήση 24ώρες το 24ωρο καθώς διαθέτει και νυχτερινό φωτισμό”.

Υπαιθριο γυμναστηριο πριν και μετά 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle