Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
248

Ολονύχτια ταλαιπωρία στο Ακραίφνιο

< 2 λεπτά
31.12.14 • 06:40
#Tags:

Ολονύχτια ταλαιπωρία στο Ακραίφνιο
Ταλαιπωρήθηκαν όλη τη νύχτα εκατοντάδες οδηγούς στην Εθνική Οδό στο ύψος της λίμνης Υλίκης-Ακραιφνίου όπου αργά το βράδυ εξαιτίας του χιονιά δίπλωσε νταλίκα (δεν είχε αλυσίδες) αλλά και λίγο αργότερα περίπου τα Νταλικα Ακραιφνιομεσάνυχτα έκλεισε πάλι εξαιτίας λεωφορείου με αποτέλεσμα να ξανακλείσει ο δρόμος.
Ουρά χιλιομέτρων δημιουργήθηκε και οι οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι όλο το βράδυ στα αυτοκίνητά τους.
Αρχικά είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος της Θήβας διευκολύνοντας εκχιονιστικά και αλατιέρες να καθαρίσουν το οδόστρωμα, για να μπορέσουν να διοχετεύσουν την κυκλοφορία του ρεύματος προς Λαμία στο ύψος του Ακραιφνίου.
Στο ύψος του Ακραιφνίου και συγκεκριμένα στο 102ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα είχαν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και ένα εκχιονιστικό με αλατιέρα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλη ουρά από αυτοκίνητα.
Από τη νταλίκα, η οποία δεν είχε εκχιονιστικές αλυσίδες, έκλεισαν και οι δύο λωρίδες στο σημείο της εθνικής, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να περάσουν σχεδόν όλη τη νύχτα στα αυτοκίνητα, αφού σημειώθηκαν καθυστερήσεις πολλών ωρών.
Το όχημα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα και παράλληλα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ακραιφνίου.
Η συγκοινωνία αποκαταστάθηκε το πρωί σήμερα περίπου στις 08.30 στη περιοχή του Ακραιφνίου αλλά έκλεισε πιο πάνω στο 120 χλμ όταν δίπλωσε νταλίκα περίπου στις 07.30
Να επισημάνουμε ότι σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Βοιωτίας χρειάζονται αλυσίδες. Γι αυτό πριν ξεκινήσετε να πάρετε τα μέτρα σας αφού πρώτα ενημερωθείτε από την άμεσεη δράση

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle