Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
118

Ολόκληρο το σχέδιο Νόμου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

< 2 λεπτά
21.10.15 • 18:40
#Tags:

Ολόκληρο το σχέδιο Νόμου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Η εικόνα που επικρατεί σήμερα στο συνεταιριστικό κίνημα της χώρας έχει συμβάλει στο να απαξιωθεί, η έννοια του συνεταιρίζεσθαι, στα μάτια του αγροτικού κόσμου αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας.

Όμως η λειτουργία υγιών και δυνατών συνεταιρισμών είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, στη χώρα μας.

AΗ δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για τη λειτουργία και ενδυνάμωση των συνεταιρισμών αποτελεί πολιτική απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που θέλει να υλοποιήσει με το νέο νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Στο σχέδιο νόμου περιγράφεται αναλυτικά η νομική μορφή, τα κεφάλαια, ποια θα είναι τα μέλη, ρυθμίσεις για τις συνεταιριστικές μερίδες, η διοίκηση, η κρατική εποπτεία, το εθνικό μητρώο αγροτικών συνεταιρισμών, οι ποινικές διατάξεις και άλλες λεπτομέρειες για την σύσταση και την λειτουργία τους.    

Ολόκληρο το νομοσχέδιο σας παρουσιάζουμε σήμερα και μπορείτε να το μελετήσετε κάνοντας "κλικ" πάνω στον σύνδεσμο ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΣ_20-10-2015

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle