Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
80

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Τα 13 γεγονότα που γονάτισαν την Ελλάδα

< 2 λεπτά
27.01.17 • 09:13
#Tags:

Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας με την ευκαιρία συμπλήρωσης 2 χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ. επισημαίνει 13 σημεία που γονάτισαν τους Ελληνες

"Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια παραμονής στην κυβέρνηση του Σύριζα καθώς και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Μερικά από τα αποτελέσματα αυτής της συγκυβέρνησης περιέχονται στα παρακάτω 13 σημεία που γονάτισαν την Ελλάδα.

1. 2 Χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Υπολογισμός Κόστους Διακυβέρνησης 86 Δις - 100 Δις
2. ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3: Μετέτρεψαν την «Κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο» σε ψήφιση του 3ου μνημονίου τον Αύγουστο του 2015.
3. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Αύξησαν 9 φορές τα προβλεπόμενα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης και να καταλήξουν σε μεταρρυθμίσεις ύψους 9 δις.
4. ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΜΜ: Αύξησαν τα εισιτήρια των Μ.Μ.Μ. με το ενιαίο εισιτήριο να ανέρχεται πλέον στα 1.40€ από τα 1.20€ που ήταν πριν.
5. ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ: Πολλαπλασίασαν τις άχρηστες διοικητικές δομές καταρρίπτοντας το ρεκόρ σε προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων οι οποίοι ξεπέρασαν τους 2000.
6. ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ: Ελάχιστος φόρος στους αγρότες 22% από το 13% που ίσχυε, ΦΠΑ στην εστίαση από 13% στο 24%., ΦΠΑ πετρελαίου κίνησης 22%., 29% φόρος για μικρές επιχειρήσεις, Μείωση αφορολόγητου στα 8.968€.
7. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ: Ζημίωσαν τον Έλληνα φορολογούμενο 5.3 δις ευρώ με την λεγόμενη «Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ», η οποία κατάργηση έγινε προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015
8. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Για πρώτη φορά επέβαλαν πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία.
9. ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Αντί για 13η σύνταξη, μείωσαν τις συντάξεις έως 25%, κατήργησαν το ΕΚΑΣ και αύξησαν τα όρια ηλικίας. Τεράστια αύξηση εισφορών ΟΓΑ.
10. ΑΝΕΡΓΙΑ: Η ανεργία στους νέους αυτά τα δύο χρόνια αναρριχήθηκε στο 36.95% με τους ανέργους πλέον να αγγίζουν τους 1.102.435 .
11. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Αυξάνονται 30% τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. 61.809 επιχειρήσεις έκλεισαν τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
12. CAPITAL CONTROL: Έκλεισαν τις τράπεζες, βυθίζοντας την κοινωνία στην αβεβαιότητα, θεσπίζοντας καθεστώς Capital Control καταφέρνοντας να κοστίσουν στον ελληνικό λαό περί τα 100 δις. Ευρώ, σε ένα εξάμηνο.
13. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Κατέφυγαν στην έσχατη λύση του δημοψηφίσματος για να μεταφέρουν το βάρος των πράξεων τους, στην κρίση του λαού, διχάζοντάς τον.

Η κοινωνία και ειδικότερα εμείς οι νέοι ευχόμαστε ο χρόνος που πέρασε να ήταν ο τελευταίος αυτής της καταστροφικής συγκυβέρνησης.

ONNEΔ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle