Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
110

Ορειβατική συνάντηση στη Δαύλεια

< 1 λεπτό
19.06.18 • 17:30
#Tags:

Το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 01 Ιουλίου 2018, η επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δαύλειας, το Σύλλογο Γυναικών Δαύλειας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαύλειας, την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού ‘’Πανδαυλειακός’’, τον Σύλλογο Χιονοδρόμων-Ορειβατών Δαύλειας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των σχολείων του χωριού, διοργανώνουν την  1η  ΠΑΡΝΑΣΣΙΑ  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο μαγευτικό χώρο του “ΛΑΠΑΘΙΑ” ΔΑΥΛΕΙΑΣ .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιουνίου, με φιλοξενία στο χώρο του Λαπαθιά, ( ελεύθερη κατασκήνωση για όποιον επιθυμεί σε ιδανικές συνθήκες, με παροχή νερού, φωτός κτλ μέσα στα έλατα), με δωρεάν φαγητό το βράδυ, πρωινό την επόμενη και επίσης φαγητό το μεσημέρι της Κυριακής στον ίδιο χώρο, όπου θα πραγματοποιηθούν επίσης οι παράλληλες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή θα γίνουν δύο περιπατητικές διαδρομές, η μικρή θα ξεκινήσει από την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ μέχρι τη θέση Κανάλια και επιστροφή, διάρκειας 3 έως 3 1/2 ωρών και η μεγάλη θα ξεκινήσει από την ίδια περιοχή και  θα φθάσει στη θέση Ακρινό νερό και επιστροφή, διάρκειας 5 έως 6 ωρών.

Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 29 Ιουνίου, στο email: swtiriskarvounis@gmail.com και στα τηλέφωνα : 2261350834-888, ώρες γραφείου ( Αναστασίου Β. και Μανούσκος Δ.)

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle