Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
87

Οριστική ρήξη μεταξύ εκπαιδευτικών και Δήμου Λιβαδειάς. Νέα ανακοίνωση

< 1 λεπτό
16.01.17 • 20:37
#Tags:

Σε οριστική ρήξη με την πραγματικότητα η "απόπειρα απάντησης" της Δημάρχου Λεβαδέων

Λιβαδειά, 16.01.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε οριστική ρήξη με την πραγματικότητα φαίνεται πως κινείται η «απόπειρα απάντησης» της Δημάρχου Λεβαδέων στην ανακοίνωση του Συλλόγου μας σχετικά με τις άστοχες και ατυχείς δηλώσεις της για την παρουσία των εκπαιδευτικών – διευθυντών και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α΄/θμιας Εκπ/σης την 12η/1/2017.
Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά στην κ. Δήμαρχο ότι: “οι Δ/ντές των σχολείων και εκπαιδευτικοί βρέθηκαν έγκαιρα στις σχολικές μονάδες για να φροντίσουν με υπέρβαση των δυνατοτήτων τους για όλες εκείνες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες (αποχιονισμός, φροντίδα θέρμανσης και ύδρευσης, ενημέρωση αρχών κ.α.), ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχτούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τους μαθητές και να βελτιώσουν τις συνθήκες παραμονής τους σε αυτά”.
Τέλος, αφήνουμε την «απόπειρα απάντησης» της Δημάρχου στην κρίση της σχολικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle