Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
431

Ορκωμοσία Δημάρχου Λιβαδειάς Γιάννη Ταγκαλέγκα

< 3 λεπτά
27.08.19 • 19:57
#Tags:

Στις πηγές της Κρύας πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ορκωμοσίας του νεοκλεγέντα Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και των δημοτικών  τοπικών συμβούλων και προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, καθώς και πλήθος πολιτών και επισήμων, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και συλλόγων.

Τον αγιασμό και την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές Βοιωτίας  Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου και Γεώργιος Μουλκιώτης, ο νεοκλεγέντας Περιφερειάρχης  Φάνης Σπανός και ο απερχόμενος Δήμαρχος Λεβαδέων Αθανάσιος Αλεστάς.

Ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες με τη ψήφο τους προς τη νέα δημοτική αρχή αποτελεί δέσμευση για παραγωγική εργασία για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας.

Σημείωσε ότι στα επόμενα τέσσερα χρόνια οι δημοτικές παρατάξεις θα έχουν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πορευθούν ως συναγωνιστές ώστε όλοι μαζί με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα, κοινωνική ευαισθησία και χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς να εργαστούν προς όφελος του τόπου.

Πρόσθεσε τη δέσμευσή του, ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους πολίτες και θα λογοδοτεί προς αυτούς σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να υπάρξει ταύτιση του οράματος για τη δημιουργία των συνθηκών αυτών που θα καταστήσουν την πόλη της Λιβαδειάς και τις τοπικές κοινότητες το καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων τόπους που να αξίζει να ζεις!

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρουσία του τραγουδοποιού Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι “Ν’ αγαπάς” σε στίχους του Νίκου Βελιώτη, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.

Οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού αποτυπώνουν το όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής, το οποίο θα θέτει στο επίκεντρό της, την αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον, αλλά κυρίως την αγάπη για τον άνθρωπο.

"κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

Ορκωμοσία Ταγκαλέγκα 1 1 Ορκωμοσία Ταγκαλέγκα 2 1 Ορκωμοσία Ταγκαλέγκα 3 1 Ορκωμοσία Ταγκαλέγκα 3

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle