Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
213

ΟΣΔΕ και στον Ορχομενό αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες

< 2 λεπτά
30.01.15 • 19:23
#Tags:

ΟΣΔΕ και στον Ορχομενό αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες

Ομόφωνα τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πετρομαγούλας Ορχομενού, αποφάσισαν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση, την συμμετοχή του Συνεταιρισμού στο νέο εταιρικό σχήμα, που «σπάει» μια μονοπωλιακή κατάσταση που επικρατούσε στον αγροτικό χώρο του νομού Βοιωτίας και με τις γνωστές συνέπειες προς τους αγρότες -καλλιεργητές. Το νέο σχήμα απομένει να πάρει την πιστοποίηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

tsagalas-tsipras-300x160Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βασίλης Τσαγαλάς ανέλυσε διεξοδικά την υπάρχουσα κατάσταση και τις επιλογές που υπάρχουν. Αναφέρθηκε επίσης την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν το Δ.Σ., αλλά και αγρότες εκτός της διοίκησης.

Στη συνέχεια ο κ Τσαγαλάς, κατέθεσε την πρόταση του Δ.Σ. του Συν/σμού η οποία αφορούσε στη συμμετοχή του οργάνου σε εταιρικό σχήμα με δυνατούς «συμπαίχτες», έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ποσοστό αποτυχίας στη πιστοποίηση του νέου σχήματος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να γίνουν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ και στον Ορχομενό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πόλεμο που έγινε αλλά και τις εντυπώσεις που δημιούργησαν διάφοροι συνδημότες μας, όπως τόνισε, ακόμη και με θεσμικό ρόλο!

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 29/1 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου με μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συνεταιρισμού, αλλά και των αγροτών που έχουν υποβάλλει δήλωση επιθυμίας για τη λειτουργία γραφείου ΟΣΔΕ στον Ορχομενό και παράλληλα έχουν υποβάλλει και αίτηση εγγραφής στον Συνεταιρισμό.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle