Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
109

ΟΤΑ Λιβαδειάς, στάση εργασίας

< 2 λεπτά
03.03.16 • 18:42
#Tags:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , συμμετέχει στην Πανελλαδική στάση εργασίας για όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 από τις ΟΤΑ Λιβαδειας Μπούρας11:00 το πρωί έως τη λήξη της πρωϊνής βάρδιας , που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. , διεκδικώντας, πέρα από την απόσυρση της “αντιασφαλιστικής μεταρρύθμισης” :

1. Άμεση επαναφορά της διάταξης ( άρθρο 50 ) που αποσύρθηκε από το σχέδιο νόμου που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης.
2. Άμεση Νομοθετική ρύθμιση για τη μη περικοπή του ανθυγιεινού και Επικίνδυνου Επιδόματος.
3. Υπολογισμός στις συντάξιμες αποδοχές του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής εργασίας.
4. Άμεση επίλυση της μισθολογικής υποβάθμισης των εργαζομένων Δ.Ε. κατηγορίας που έχουν προσληφθεί ή μεταταχτεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.
5. Στους Σχολικούς Φύλακες και στους Δημοτικούς αστυνομικούς να υπολογιστεί στις αποδοχές τους και η υπερβάλλουσα μείωση.
6. Να μην υπάρχει βαθμολογική καθήλωση στους εργαζόμενους Δ.Ε. που έχουν διοριστεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle