Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
82

Ουράνιες ευχές, επίγειο αντίκρισμα

< 2 λεπτά
15.03.17 • 15:09
#Tags:

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου παρέδωσε σήμερα, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και στον Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λιβαδειάς κ. Ιωάννη Ηλία, το χρηματικό ποσό των εκατό ογδόντα ευρώ για κάθε σχολείο, το οποίο συγκεντρώθηκε από την πώληση των αιωρούμενων φαναριών για την εκδήλωση “Ουράνιες Ευχές” που πραγματοποιήθηκε από τη Δήμο Λεβαδέων κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στη Λιβαδειά”.

Η Δήμαρχος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μικρό συμβολικό χρηματικό ποσό, %ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ad%cf%82αλλά μεγάλης συναισθηματικής αξίας, καθώς συγκεντρώθηκε από παιδιά της πόλης που συμμετείχαν στην εκδήλωση και προσφέρεται για την κάλυψη αναγκών των δύο σχολείων. Η Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξιέπαινη δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, οι οποίοι προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των παιδιών με αναπηρία.

Από την πλευρά τους οι Διευθυντές των σχολείων ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο, τη Δημοτική Αρχή και τους εθελοντές για την στήριξη τους που είναι πολύτιμη για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle