Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
126

Ουράνιες ευχές στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
02.01.18 • 17:31
#Tags:

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς θα στείλουμε τις “Ουράνιες ευχές” μας, πάνω από την πόλη, με τα αιωρούμενα φαναράκια.

Η δράση διοργανώνεται από την Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς και την κ Ελένη Τουλουμενίδου, με την υποστήριξη της Ε.ε.ε.Δ. και της εθελοντικής ομάδας “Levadistas”, στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς και ώρα 19:00

Τα αιωρούμενα φαναράκια πωλούνται προς 3 € στο εργαστήρι του Αη Βασίλη, στη Νεροτριβή και το δισκοπωλείο Πολύτροπο. Τα έσοδα από τα φαναράκια θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λιβαδειάς.

Η γιορτή θα συνεχιστεί με  την κοπή της βασιλόπιτας στην οποία συμβάλλουν οι κυρίες Έφη Πέτσα – Στάμου και Λίτσα Καγιά.
Παράλληλα στο χώρο της πλατείας ο Δήμος έχει στήσει χριστουγεννιάτικο περίπτερο όπου μπορούν, όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν είδη για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.
Οι δράσεις θα συνεχιστούν για τους μικρούς μας φίλους στο εργαστήρι του Αη Βασίλη με “Το παραμύθι που ... πλάθεται” και “Κράτα μου την ... σελίδα”

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle