Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
85

Οχι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
08.12.16 • 06:56
#Tags:

 

Σαφή θέση ενάντια στα σχέδια για την απελευθέρωση της Κυριακής που σχεδιάζουν οι δανειστές για πιθανή ελάφρυνση του χρέους, παίρνει ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς.

Σε ανακοίνωσή του μάλιστα τονίζει "ότι το άνοιγμα των Κυριακών δεν αποτελεί ανάπτυξη αλλά αποτελεί νομοτελειακά το θάνατο της μικρομεσαίας επιχείρησης".

Οχι στις 52 Κυριακές 

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς:

"Μετά την δημοσίευση συγκεκριμένων ιστοσελίδων για απαίτηση του Δ.Ν.Τ. πλήρους απελευθέρωσης της Κυριακής ως αντιστάθμισμα , “πιθανών” για την μεγαλειώδης ελάφρυνση χρέους μετά το 2060 που “πέτυχε” η κυβέρνηση ,ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας συνεχίζει να επιμένει ότι το άνοιγμα των Κυριακών δεν αποτελεί ανάπτυξη αλλά αποτελεί νομοτελειακά το θάνατο της μικρομεσαίας επιχείρησης .

Καλούμε τον κυβερνητικό βουλευτή αλλά και τους βουλευτές του νομού μας να καταψηφίσουν τυχών νομοσχέδιο, που θα κατακερματίζει την μικρομεσαία επιχείρηση και θα καταλύει την ελληνική οικογένεια.

Αγαπητοί κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος χάριτος έχει λάβει προ πολλού τέλος και ο παλιός τρόπος ψηφοθηρίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί .

Κλείνοντας, ελπίζουμε να συνταχτείτε με τις απόψεις μας γιατί αποτελούμε τους κύριους εκφραστές ,ως κοινωνικοί εταίροι, της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειά"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle