Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
161

Ο ΑΙΧΜΕΑΣ διαθέτει τις αποθήκες του για τα σιτηρά

< 2 λεπτά
15.06.15 • 19:40
#Tags:

Ο ΑΙΧΜΕΑΣ διαθέτει τις αποθήκες του για τα σιτηρά

Στη διάθεση των παραγωγών θέτει τις αποθήκες του ο «ΑΣ Αιχμέας» για τη σοδειά σιτηρών 2015.

Ο παραγωγός θα παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες του Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑ και μετά την πώληση του προϊόντος θα εισπράττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας, για την κάλυψη των διαχειριστικών της εξόδων.
αλωνισμα θεριζοαλωνιστικεςΕπίσης, ο παραγωγός έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να "κλείνει" τις ποσότητες που παραδίδει στις αποθήκες με τιμή ημέρας που θα έχει ανακοινωθεί και θα εξοφλείται εντός πέντε (5) ημερών.

Επιπλέον, θα δίδονται έξοδα μεταφοράς για όποιον μεταφέρει το προϊόν στις αποθήκες 5,00 €/τόνο.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις αποθήκες του Συνεταιρισμού στη Θέση «ΜΑΡΑΘΙΑΣ» στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς (από 18 Ιουνίου 2015 θα είναι ανοιχτά τα κέντρα συγκέντρωσης) 

Οι παραγωγοί που τηρούν βιβλία θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το Δελτίο Αποστολής.
Υπεύθυνος: Αγγελόπουλος Βασίλης (Τηλ: 2261024697, 6977782901)

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle