Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
118

Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Κυρίτση. Δήλωση του Περιφερειάρχη

< 2 λεπτά
04.02.18 • 10:53
#Tags:

Με ενα θλιβερό επεισόδιο σημαδεύτηκε η γιορτή των εργαζομένων του εργοστασίου της AGROINVEST το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα "Τσαμαντάνη" στον Καραβόμυλο .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άντρες παραβρίσκονταν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων . Κάποια στιγμή και ενω η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς να βγουν λίγο έξω για να μιλήσουν.
Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή  μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.
Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.
Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.
Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.
Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00'  τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Μπακογιάννης "η γραφικότητα γίνεται επικίμδυνη" 

Την αναίτια επίθεση κατά του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση από τον ΜπακογιάννηςΑπόστολο Γκλέτσο, καταδίκασε με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Περιφερειάρχης δήλωσε:
«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle