Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
111

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων βράβευσε τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

< 2 λεπτά
31.12.18 • 11:53
#Tags:

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου. Τιμητικό έπαινο έλαβαν φέτος 50 επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι ήταν πλαισιωμένοι από τις οικογένειες, τους φίλους και τους καθηγητές τους, αλλά και από πολυάριθμους εκπροσώπους φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων βράβευσε σε ειδική εκδήλωση τους αποφοίτους σχολείων του Δήμου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης επτά αθλητές του δήμου μας, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιες διοργανώσεις σε διάφορα αθλήματα τη χρονιά που πέρασε ενώ με ιδιαίτερη χαρά τιμήθηκε και η Φοιτήτρια Ξανθή Μπαμπούλα που με την ερευνητική ομάδα του Πολυτεχνείου Πάτρας πήραν το 1ο και 2ο διεθνές βραβείο στη ρομποτική.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Γεώργιος Ντασιώτης, αναφέρθηκε στην αξία της εκπαίδευσης και των σπουδών, που τις χαρακτήρισε «...μονόδρομο και για τους ίδιους, αλλά και για την πατρίδα», κατέληξε λέγοντας «...Σας εύχομαι καλή χρόνια με υγεία και Προκοπή. Η σημερινή μέρα είναι για μένα σπουδαία. Με το κύρος του θεσμού που εσείς οι δημότες  μου αναθέσατε να εκπροσωπώ αποδίδω οφειλόμενες ΤΙΜΕΣ σε ανθρώπους που αγωνίζονται. Είναι ότι πιο σπουδαίο μπορώ να κάνω...» και απευθυνόμενος στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ανέφερε ότι «Τα παιδιά δεν είναι δοχείο να τα γεμίσεις, είναι σπίρτο και φωτιά να τα ανάψεις».

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων.

Παρόντες στην εκδήλωση βράβευσης ήταν, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, Διευθυντές Σχολείων και πολυάριθμοι δημότες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle