Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
218

Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα 22/9 στα Λεύκτρα

< 2 λεπτά
11.09.19 • 21:28
#Tags:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθονοδρόμων Θήβας και ο Γ.Σ.Πίνδαρος Θηβών συνδιοργανώνουν τον λαϊκό ημιμαραθώνιο 21,5 χλμ. και τον αγώνα δρόμου 6,8 χλμ. «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ».

Η εκκίνηση της διαδρομής των 21,5 χλμ. θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. από το Τρόπαιο της μάχης στα Λεύκτρα Βοιωτίας.

Η ιστορική διαδρομή των 21,5 xλμ. που ξεκινάει από το τρόπαιο της μάχης των Λεύκτρων και καταλήγει στο κέντρο της Θήβας είναι αρκετά απαιτητική με έντονες υψομετρικές διαφορές, μικρής διάρκειας και προσομοιάζει άριστα μέρος της κλασικής διαδρομής του Μαραθωνίου της Αθήνας. Είναι ένα καλό τεστ-προπόνηση για το τι θα αντιμετωπίσει ο δρομέας από το 11ο χλμ. του Μαραθωνίου έως τον τερματισμό.

Οι σταθμοί τροφοδοσίας είναι επτά (2.5 – 6 – 8.5 – 11 – 14.4 – 17.3 – 19.5 χλμ.) και στον τερματισμό.

Αντίθετα με την μεγάλη διαδρομή, η μικρή των 6,8 χλμ. είναι εύκολη με κατηφορική κλίση και ενδείκνυται για πολύ καλούς χρόνους. Οι σταθμοί τροφοδοσίας εδώ θα είναι δύο (3 – 5 χλμ.).
Στις παροχές εκτός από πλούσια τροφοδοσία, θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, γιατρός με ασθενοφόρο και δώρα.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο Δήμος Θηβαίων, τοπικές επιχειρήσεις και σύλλογοι θα καλύψουν τα έξοδα του δρόμου.

σδυΘηβας
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον Δρόμο του Επαμεινώνδα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω και αθλούμενοι μικρότερης ηλικίας με την συναίνεση των γονέων τους, που θα δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.results.chronolog.gr/registration
ή να δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του Aγώνα στη γραμματεία (κεντρική Πλατεία Θήβας) για τον ημιμαραθώνιο από ώρα 06:30 έως 08:00 και για την διαδρομή των 6,8χλμ. από 09.00 έως 10.00π.μ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle