Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
157

Ο Δημ Κουτσούμπας την Πέμπτη στη ΛΑΡΚΟ

< 2 λεπτά
16.02.16 • 20:37
#Tags:

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει για τις θέσεις του ΚΚΕ και τη διέξοδο που προτείνει, σχετικά με τα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ,  την ερχόμενη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στη Λάρυμνα στις 11.30 σε ανοιχτή σύσκεψη με τους εργαζόμενους και τα ΔΣ των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, στην αίθουσα της Λέσχης της ΛΑΡΚΟ.

Επίσης ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στους εργάτες, στην πύλη του Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ ΚΚΕεργοστασίου στην αλλαγή βάρδιας, στη 1:45μ.μ.

 

Στη συγκυρία της κρίσης στη ΛΑΡΚΟ  ετοιμάζουν απολύσεις, κόβουν μισθούς και παίρνουν συνολικά μέτρα για μειώσεις στις παροχές.

Η ΛΑΡΚΟ αποτελεί μια πολύ σημαντική παραγωγική μονάδα, που έχει
στρατηγική σημασία για την οικονομία της Χώρας μας. Μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, λειτουργώντας στα πλαίσια της κοινωνικής ΛΑΡΚΟιδιοκτησίας των μεγάλων συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, του κεντρικού επιστημονικού σχεδιασμού, που μπορεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό μας πλούτο, σε όφελος των εργαζομένων. Στα πλαίσια αυτά μπορεί να αναπτυχθεί, να εκσυγχρονιστεί, να αξιοποιήσει τόσο την παραγωγή όσο και κάθε άλλη δυνατότητα που έχει, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον. 

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,

Το Κ.Κ.Ε απευθύνεται στον λαό της περιοχής, καλώντας τον να αντιδράσει και να αντισταθεί δυναμικά στην προωθούμενη αντιλαϊκή πολιτική.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle