Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
123

Ο θάνατος παραμόνευε στον παράδρομο της Εθνικής

< 2 λεπτά
15.11.15 • 07:13
#Tags:

Ο θάνατος παραμόνευε στον παράδρομο της Εθνικής 

Πολλοί οδηγοί για να αποφύγουν τα διόδια χρησιμοποιούν τους παράδρομους της Εθνικής, το οδόστρωμα των οποίων και η σήμανση είναι σε κακό χάλι.

Η διέλευση οχημάτων κάθε τύπου και ιδιαίτερα βαριά φορτηγά είναι άκρως επικίνδυνη καθώς διασχίζουν κατοικημένες περιοχές ενώ στους παράδρομους κινούνται τρακτέρ, αγροτικά και άλλα οχήματα που εξυπηρετούν τους κατοίκους στις εργασίες τους.

τρακαρισμα συγκρουση ΙΧ

Φωτογραφία αρχείου

Ήδη έχουμε θρηνήσει θύματα και βέβαια θα θρηνήσουμε κι άλλα αν δεν βρεθεί λύση με τα διόδια η οποία έχει να κάνει με την μείωση του αντιτίμου και φυσικά την μη δημιουργία νέων. 

Αυτή τη φορά είχαμε θανατηφόρο δυστύχημα στον παράδρομο-καρμανιόλα της εθνικής Μαλεσίνα-Προσκυνάς, Παρασκευή 13/11, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος, συγκρούστηκε με φορτηγάκι με ξένες πινακίδες που οδηγούσε 45χρονος αλλοδαπός.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ηλικιωμένου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 45χρονου. Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του 80χρονου χρειάστηκε και η επέμβαση των πυροσβεστών από την Αταλάντη.
Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ λίγες ώρες μετά ο 80χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle