Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
276

Ο Θύμιος Δέδες στο τιμόνι του Πανδαυλειακού

< 2 λεπτά
17.07.18 • 11:36
#Tags:

Ενας από τους αξιόλογους τεχνικούς που διακρίνονται για την μεθοδικότητα, το ήθος και την εργατικότητά τους, ο Ορχομένιος Θύμιος Δέδες αναλαμβάνει τον ΑΠΟ Πανδαυλειακό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναφέρει: "Το ΔΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας  με τον προπονητή Ευθύμιο Δέδε, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο κ. Δέδες σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ομάδας έχει αρχίσει ήδη το σχεδιασμό της ομάδας για την μελλοντική  χρονιά, καθώς θα αναλάβει την προπόνηση της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου μας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Δεδες
Θα θέλαμε βέβαια να ευχαριστήσουμε  τον κ. Κώστα Γκαλαμέλο όπου για περίπου τρία (3) χρόνια  εργάστηκε με  τον δικό του πολύ αξιόλογο τρόπο για να στηρίξει το σύλλογο μας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία και στην προσωπική του ζωή.
Ο κ. Γκαλαμέλος δεν ήταν απλά ένας προπονητής για εμάς, είναι μέλος της οικογένειάς μας.
Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και τον κ. Παναγιώτη Κοντελέ καθώς την περσινή χρονιά ανέλαβε τις ακαδημίες, κάνοντας εξαιρετική δουλειά".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle