Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

Ο "κορωνοϊός" ματαιώνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου 

< 1 λεπτό
29.01.20 • 23:18
#Tags:

Το 18ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ήταν προγραμματισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (World Athletics) να πραγματοποιηθεί στην πόλη Νανζινγκ στην Κίνα από 13-15 Μαρτίου.
Ομως η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού εμπνέει ανησυχία και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες αλλα και κάτω από το φόβο της αποτυχίας, αφού πολλές χώρες εξέταζαν σοβαρό το ενδεχόμενο αποχής, οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης.
Η  παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε απόψε (Τετάρτη 29/11) τη ματαίωση του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου 2020 λόγω της εξάπλωσης του ιού όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και σε άλλες χώρες του πλανήτη.
Η World Athletics στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως θα διοργανώσει τους αγώνες στην ίδια πόλη, τον Μάρτιο του 2021 ενώ ευχαρίστησε τις πόλεις που προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν έστω και τελευταία στιγμή τη διοργάνωση. Η World Athletics επέλεξε να μην προχωρήσει στην ανάθεση των αγώνων σε άλλη πόλη, φοβούμενη την εκ νέου αναγκαστική αναβολή τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle