Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
103

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
05.11.17 • 22:15
#Tags:

Στη Λιβαδειά βρέθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, στο πλαίσιο της πορείας ενημέρωσης, ενόψει των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου, μίλησε στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο σε παλιά και νέα στελέχη της κεντροαριστεράς που  ήρθαν για να ακούσουν τις θέσεις του παρουσία των εκπροώπων της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδιακασιών και Δεοντολογίας για την διενέργεια της ψηφοφορίας στη Βοιωτία, Γιώργου Μουλκιώτη και Κώστα Γκιζίμη.

Ανδρουλάκης 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle