Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
127

Ο Πατούλης λέει «Ναι»

< 2 λεπτά
29.06.15 • 09:44
#Tags:

Ο Πατούλης λέει «Ναι»

Με παρέμβαση του ο Πρόεδρος της  ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης  καλεί τον Πρωθυπουργό να στείλει αμέσως πίσω στις Βρυξέλλες τα Ελληνικά Τεχνικά Κλιμάκια για μια τελευταία προσπάθεια αναζήτησης συμφωνίας μέχρι την Τρίτη το βράδυ. 

patoulisΓι' αυτό, τούτη την ύστατη ώρα, καλούμε τον Πρωθυπουργό να στείλει αμέσως πίσω στις Βρυξέλλες τα Ελληνικά Τεχνικά Κλιμάκια για μια τελευταία προσπάθεια αναζήτησης συμφωνίας μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Αν αυτό επιτευχθεί, ο Ελληνικός λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, θα οδηγηθεί ενωμένος στη κάλπη αφήνοντας έξω μόνο τους ακραίους υπερασπιστές της απομόνωσης και της εθνικής εξαθλίωσης.Έχουμε ένα μεγάλο μελλοντικό χρέος απέναντι στις επόμενες γενεές να δοκιμάσουμε αυτή τη τελική προσπάθεια. Έχουμε όμως και ένα εξίσου μεγάλο χρέος που σήμερα, ΤΩΡΑ, βαραίνει όλες τις τοπικές κοινωνίες που αγωνιούν πως τις επόμενες ημέρες θα χάσουν όλα τα ταμειακά τους διαθέσιμα, επομένως όλα τα κοινωνικά προγράμματα που στηρίζουν τις πολυπληθείς φτωχές ομάδες του πληθυσμού τους στους Δήμους, θα καταρρεύσουν.
Αύριο συγκαλείται εκτάκτως το ΔΣ της ΚΕΔΕ για να αποφασίσει συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες για τη διάσωση των Δήμων της χώρας, σε μια Ελλάδα εντός του ευρώ και της Ευρώπης.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle