Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
103

Ο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας βράβευσε τον Κώστα Γκελαούζο

< 2 λεπτά
14.01.20 • 15:30
#Tags:

Μία από τις ομορφότερες στιγμές της αθλητικής του καριέρας έζησε ο Στερεοελλαδίτης πρωταθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων Κώστας Γκελαούζος στον πρόσφατο 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο 2019, κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση, με χρόνο 2:19:02. Με την επίδοσή του αυτή, ο Γκελαούζος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά και έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική Διαδρομή, πίσω από τον Νίκο Πολιά, που έχει το 2.17.56 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Η νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και για τη Στερεά Ελλάδα, επισφραγίστηκε με την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού να βραβεύσει τον Κώστα Γκελαούζο στη γενέτειρά του, την Άμφισσα.
Σπανος Γκελαουζος 2Σε μια λιτή τελετή στην Π.Ε. Φωκίδας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δελμούζου και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα, ο κ. Σπανός απέδωσε τιμητική πλακέτα τον Σαλωνίτη Μαραθωνοδρόμο, τον συνεχάρη για τις επιδόσεις του και δήλωσε την υποστήριξή του στην προπονητική του πορεία.
 «Ο Κώστας Γκελαούζος, ένας κορυφαίος Έλληνας αθλητής με καταγωγή από την Άμφισσα, κατάφερε στον πρόσφατο 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο να σκορπίσει τη συγκίνηση στο Πανελλήνιο και να μας κάνει όλους εθνικά υπερήφανους. Σε ανάμνηση αυτής της χρυσής σελίδας που έγραψε στον ελληνικό αθλητισμό, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον τιμά συμβολικά, αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στους τύπους. Στηρίζουμε την πορεία του και του ευχόμαστε «πάντα ψηλότερα», με διακρίσεις που θα γράψουν νέα ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Γκελαούζος Σπανος κλπ 2 Γκελαουζος Σπανος 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle