Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
224

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει Αντιδήμαρχο για βιαιοπραγία

< 3 λεπτά
25.06.18 • 18:51
#Tags:

Σε καταγγελία αντιδημάρχου για προπηλακισμό και βίαιη συμπεριφορά προς εργαζόμενο του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς με ανακοίνωση καταγγελία.

Ο Σύλλογος καταδικάζει και καταγγέλει τις πράξεις βίας ενώ ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις αυτού , να πάρουν θέση και να συνταχθούν στην ίδια κατεύθυνση, καθώς επίσης από το Δήμαρχο Δ.Α.Α. να πράξει τα δέοντα.

Η ανακοίνωση

" Όπως μας καταγγέλθηκε από το συνάδελφό μας Κ. Δ. εργαζόμενο στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας,την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ο ίδιος υπήρξε θύμα βίαιης συμπεριφοράς και προπηλακισμού από τον αντιδήμαρχο Δήμου Δ.Α.Α. Β. Ν.

Ο λόγος , σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα συνάδελφο ήταν ότι …. «τόλμησε» να ενημερώσει την υπηρεσία του , ως όφειλε , για την μη αποκομιδή απορριμμάτων από την περιοχή της Αντίκυρας την ανωτέρω ημερομηνία λόγω άρνησης του συνοδού στο απορριμματοφόρο  να συμμετάσχει σε αυτή , ενώ παράλληλα μετά από λίγο είδε τον εν λόγω κύριο , να οδηγεί παράνομα έτερο απορριμματοφόρο και να πραγματοποιεί αποκομιδή!!!

Αυτονόητα ως Σύλλογος  Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς  καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις πράξεις βίας  από την πλευρά του αντιδημάρχου κ. Βαλαούρα εναντίον του εργαζομένου συναδέλφου μας .

Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις αυτού , να πάρουν θέση και να συνταχθούν μαζί μας στην ίδια κατεύθυνση , καθώς επίσης από το Δήμαρχο Δ.Α.Α. να πράξει τα δέοντα.

Όμως, η καταγγελία του συναδέλφου, ήρθε να αποκαλύψει πρακτικές που συμβαίνουν στο Δήμο Δ.Α.Α. και να δικαιώσει το Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για αναφορά που έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, σχετικά με παράνομη κίνηση οχημάτων ( απορριμματοφόρων ) εκτός ωραρίου και όπως αποκαλύπτεται τώρα, με άτομα που απαγορεύεται να τα οδηγούν!

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς ,  συνεπής στη στάση του να προστατεύει τους εργαζομένους ,  να αγωνίζεται για κυριαρχικά εργασιακά δικαιώματα , αλλά και να φροντίζει για την ασφάλεια εργαζομένων και δημοτών και την προστασία της νομιμότητας, καταγγέλλει την παράνομη κίνηση των οχημάτων ( σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν ) και επιφυλάσσεται να  κινηθεί έναντι οποιασδήποτε αρμόδιας υπηρεσίας και αρχής , έτσι ώστε να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο προς την κατεύθυνση της απόδοσης ευθυνών όπου και αν υπάρχουν , όσο και προς την κατεύθυνση της τήρησης του νόμου και της προστασίας των εργαζομένων αλλά και των συμπολιτών μας.

Τέλος , εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς το συνάδελφο εργαζόμενο και τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , και ειδικότερα ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς ,  δεν φιμώνονται , δεν απειλούνται και δεν τρομοκρατούνται.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle