Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
72

Ο Σ.Ε.ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς καταδικάζει επίθεση σε εργαζόμενη

< 1 λεπτό
08.10.18 • 17:15
#Tags:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ενημερώθηκε σήμερα από συνάδελφο εργαζόμενη στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας–Αντίκυρας ,  σχετικά με αναίτια φραστική επίθεση που δέχτηκε από πολίτη. Μάλιστα , όπως επισημαίνεται στο έγγραφό της , αλλά και όπως μας ενημέρωσε και προφορικά η ίδια , έχει δεχτεί και στο παρελθόν αντίστοιχες λεκτικές επιθέσεις από τον συγκεκριμένο πολίτη και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί της!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τις  επιθέσεις  που δέχτηκε η συνάδελφος εργαζόμενη και δηλώνει  προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει  σε κανέναν να θίγει  την αξιοπρέπεια και να απειλεί οποιονδήποτε συνάδελφο εργαζόμενο. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούνται , να απειλούνται και να υβρίζονται , επειδή  απλά κάνουν τη δουλειά τους.

Καλούμε τη δημοτική αρχή του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας   (αλλά και όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ) να πάρει επίσημα  θέση και να καταδικάσει το γεγονός  και κάθε είδους τέτοιες πρακτικές εναντίον των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι δεν εκφοβίζονται και δεν τρομοκρατούνται.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle