Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
105

Ο τουρισμός της Στερεάς Ελλάδας και στο Λονδίνο

< 2 λεπτά
07.11.17 • 18:11
#Tags:

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο ανάπτυξης της στρατηγικής της για την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας και την προώθηση των τουριστικών υπηρεσιών της. Η παρουσία επιχειρηματιών από την Στερεά Ελλάδα, αποτελεί μέρος των συμμετοχών της Περιφέρειας σε ανάλογες διεθνείς εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Στο Λονδίνο, μαζί με τους επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού, μετέβη ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος είχε επαφές με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων, δημοσιογράφους τουρισμού και επιχειρηματίες από άλλες χώρες.

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για τον στόχο της Περιφέρειας για την ανάπτυξη του τουρισμού και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για την προώθηση των προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας, των υπηρεσιών και των τουριστικών της υποδομών.

«Το ταξίδι μας σε όλο τον κόσμο φέρνει αποτέλεσμα και αυτό αποτυπώνεται στην καθημερινότητα και τα στοιχεία. Αυτή η έκθεση προστίθεται στην μεγάλη λίστα των διεθνών εκθέσεων που έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας για να προσελκύσουμε τουρίστες από παντού. Ο τουρισμός θέλει σχέδιο, συνεργασία και προβολή. Και στα τρία επίπεδα καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια. Καταφέραμε να είμαστε μία ομάδα με τους επιχειρηματίες του τουρισμού της Στερεάς Ελλάδας και να βγούμε μαζί στην διεθνή αγορά για να αποκτήσουμε το κομμάτι της πίτας που μας αναλογεί και, πιστέψτε με, η Στερεά Ελλάδα αξίζει να έχει το μεγαλύτερο κομμάτι από αυτή την πίτα. Όχι γιατί το ζητάμε, αλλά γιατί το αξίζουμε. Έχει γίνει σκληρή και σοβαρή δουλειά από αυτή την ισχυρή ομάδα που δημιουργήσαμε που μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικούμε μέρος του πιο απαιτητικού τουρισμού, γιατί μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε. Το ταξίδι συνεχίζεται» είπε χαρακτηριστικά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle