Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
389

"Πάμε" Κι.Δη. Σο.

< 3 λεπτά
04.01.15 • 07:51
#Tags:

"Πάμε" Κι.Δη. Σο.

Σε πέντε άξονες κινήθηκε η αναγκαιότητα ίδρυσης του νέου κόμματος που ανακοίνωσε στο Μουσείο Μπενάκη στη Πειραιώς ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι οποίοι συνοπτικά είναι:

1.Ηγεσίες με αποφασιστικότητα που βάζουν πάνω από το προσωπικό όφελος την Ελλάδα.ΓΑΠ

2.Είναι αναγκαία η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των δυνάμεων της προόδου.

3.Οι σοσιαλιστές θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στις κυβερνητικές συνεργασίες με ξεκάθαρες προοδευτικές κατευθύνσεις.

4.Να ειπωθούν επιτέλους αλήθειες που πονάνε το κατεστημένο.

5.Για να βρουν στέγη χιλιάδες πολίτες με κοινή συνιστώσα.

Στη συνέχεια της ιδρυτικής διακήρυξης του ΚιΔηΣο ο κ Παπανδρέου έδωσε απάντηση σε αυτούς που το κατηγορούν ότι το μόνο που σκέφτεται είναι το προσωπικό του όφελος τονίζοντας ότι θα βολευόταν σε αυτά που του πρότειναν, σε σίγουρη βουλευτική έδρα «αλλά με αντάλλαγμα την σιωπή μου, σε μια επίπλαστη ενότητα ενός χώρου που βυθίζεται».
Επίσης έδωσε απάντηση σε όσους μιλούν για διάσπαση λέγοντας ότι κλείνουν τα αυτιά τους στη φωνή χιλιάδων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν να σταματήσει ο αφανισμός του.
«Οι πολίτες πρέπει να ελέγχουν την εξουσία για να υπερισχύσει η διακαιοσύνη και όχι το δίκαιο του ισχυρού» είπε σε μια αποστροφή του ο κ Παπανδρέου

"Οι πολίτες πρέπει να ελέγχουν την εξουσία, να υπερισχύσει η ισχύς του δικαίου και όχι το δίκαιο του ισχυρού", τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με σύνθημα τη λέξη «πάμε… θα γράψουμε ιστορία».
Παρότι δεν αναμενόταν το παρών έδωσε ο Χρήστος Αηδόνης ενώ παρόντες επίσης ήταν οι κ. Σαχινίδης. Μωραϊτης, Τσώνης, Πετσάλνικος, αλλά και το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαδημητρίου την οποία είχε προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου για την πρωθυπουργία. Επίσης παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας και ο Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης.
Ακόμα οι κκ Ν. Σηφουνάκης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χρ. Μαγκούφης, ο Δ. Ρέππας και η Ροδούλα Ζήση, η Μαριλένα Κοππά, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Ανδρέας Φούρας και τα αδέρφια του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος και Ανδρίκος.

Στο μεταξύ έχουν διαρρεύσει στη δημοσιότητα ονόματα ανά περιοχή υποστηρικτών ενώ πολλοί από αυτούς αναμένεται να είναι και υποψήφιοι βουλευτές. Δείτε εδώ 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle