Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

Πάνω από 60.000 επισκέπτες στο μουσείο της Θήβας

< 1 λεπτό
07.06.17 • 15:55
#Tags:

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την έναρξη επαναλειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, ενός από τα καλύτερα μουσεία της Ευρώπης, με σπάνιες και μοναδικές συλλογές στο είδος τους, που προέρχονται από ανασκαφές στη Βοιωτία και το οποίο έχει πάρα πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το νέο Μουσείο έχει δώσει πνοή και ζωή στην πόλη της Θήβας αλλά και στις γύρω περιοχές και σύμφωνα με απολογιστικά στοιχεία της ΕΦΑ Βοιωτίας ο αριθμός των επισκεπτών του ήδη ξεπερνά τους 60.000 μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Ο Δήμος Θηβαίων εύχεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών και στην ΕΦΑ Βοιωτίας που έχει τη διαχείρισή του Χρόνια Πολλά και να στέκει πάντα αγέρωχο διαφυλάττοντας την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο μπορείτε να βρείτε εδώ :https://www.mthv.gr/

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle