Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
170

Πέντε νέες σχολικές βιβλιοθήκες στο Νομό Βοιωτίας

< 1 λεπτό
28.03.19 • 17:29
#Tags:

Σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Παιδείας προς τις Σχολικές Μονάδες της χώρας για τη διεύρυνση του Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων, πέντε νέες Σχολικές Μονάδες εντάσσονται στο δίκτυο του Νομού Βοιωτίας από το σχολικό έτος 2019-2020.

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, επισημαίνει σχετικά πως «Η ενεργοποίηση μετά από 32 χρόνια του Ν. 1566 περί ίδρυσης Σχολικών Βιβλιοθηκών συμπληρώνει ένα έλλειμμα δεκαετιών και εντάσσεται στην προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και ανάδειξης του Σχολείου ως ζωντανού χώρου γνώσης.»

Συγκεκριμένα τα Δημοτικά Σχολεία Πύλης Βοιωτίας, 4ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου, Δημοτικό Σχολείο Οινοφύτων εντάσσονται στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2019-2020.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle