Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
235

Παιχνίδια στις πλάτες των αγροτών καταγγέλλει ο Πρόεδρος των αγροτών Ορχομενού.

< 3 λεπτά
05.03.15 • 11:11
#Tags:

Παιχνίδια στις πλάτες των αγροτών καταγγέλλει ο Πρόεδρος των αγροτών Ορχομενού.

Ο πρόεδρος της Αγροτικής Συνεταιριστικής Οργάνωσης Ορχομενού (ΑΣΟΟ), Βασίλης Τσαγαλάς, με επιστολή του αφού επισημαίνει ότι με συντονισμένες ενέργειες ο ΑΣΟΟ επεκτείνει τις δραστηριότητες και πετυχαίνει τους στόχους που θέτει, όπως η πρόσφατη πιστοποίηση για τον ΟΣΔΕ, καταγγέλλει μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στη διάσπαση του Συνεταιριστικού κινήματος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στις μεθοδεύσεις που έγιναν για τις ατέρμονες καθυστερήσεις στις πιστοποιήσεις αλλά και μεθόδους εκφοβισμού των αγροτών από διαφόρους φορείς και καταλήγει ότι το ζητούμενο είναι το κέρδος του tsagalas-tsipras-300x160αγρότη.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του κ Τσαγάλά:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι
Η συνεχής δραστηριοποίηση του Συνεταιρισμού μας και η επέκτασή του σε νέα αντικείμενα , συνεχίζει να αποδίδει καρπούς .
Η πρόσφατη πιστοποίηση του εταιρικού σχήματος που συμμετέχει ο Συνεταιρισμός, για την υποβολή δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), αποτελεί μέγιστο κέρδος για όλους τους αγρότες της περιοχής μας. Όχι μόνο γιατί θα γίνουν στα γραφεία του Συνεταιρισμού , αλλά και γιατί θα είναι σίγουρα πολύ πιο οικονομικές από πέρυσι.
Αυτό αποδεικνύεται από τα απανωτά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα για μειωμένες τιμές και προθεσμίες που λήγουν , του φορέα που μέχρι πέρυσι είχε την αποκλειστικότητα στις δηλώσεις στη περιοχή μας , μηνύματα τα οποία καταδεικνύουν πανικό και λογική πλειστηριασμού.
Εμείς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο.
Εγείρονται όμως κάποια ερωτήματα που λόγω της μεγάλης καθυστέρησης φέτος στις πιστοποιήσεις των φορέων (τυχαίο;), δεν μπορέσαμε θα θέσουμε υπόψη των συναδέλφων αγροτών.

-Γιατί τόσο καιρό που λειτουργούσαν σε μονοπώλιο χρέωναν εξωφρενικές τιμές ;
-φέτος τους έπιασε ο πόνος για τους αγρότες και ανακοινώνουν μειώσεις;
- γιατί χρησιμοποιούν ακόμα μεθόδους αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης των αγροτών όπως παπαγαλάκια, μηνύματα με εκβιαστικά διλλήματα , κ.λ.π.;

Λυπούμαστε βαθύτατα επειδή τόσα χρόνια έμαθαν να στηρίζονται σε ισχυρές πλάτες όπως τράπεζες , κυβερνητικούς φίλους, κ.λ.π. και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει υγιής ανταγωνισμός.
Στον υγιή ανταγωνισμό κερδίζουν όλοι ΦΟΡΕΙΣ και ΑΓΡΟΤΕΣ.
Όπως και έχει τελικά , ο μόνος κερδισμένος θα είναι ο Αγρότης , και αυτό είναι για εμάς το ζητούμενο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΓΑΛΑΣ
Πρόεδρος
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle