Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
144

ΠΑΜΕ: Απεργία και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
20.09.19 • 08:47
#Tags:

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς και οι Επιτροπές Αγώνα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου,  στο Αλουμίνιο της Ελλάδας  (όμιλος Μυτιληναίου), στις υπηρεσίες στο  Δήμο Λιβαδειάς,  στους εκπαιδευτικούς στα σχολεία της Βοιωτίας, καλεί τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό  και δημόσιο τομέα, σε ξεσηκωμό ενάντια στο δήθεν αναπτυξιακό νομοσχέδιο που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να φέρει στη Βουλή.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ  24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  10.30 το πρωί
στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ)

Το νομοσχέδιο-σκούπα αποτελεί βόμβα καταρχάς για τους όρους δουλειάς των εργαζομένων και παράλληλα επιχειρεί να αφαιρέσει τη δυνατότητα στην διαμαρτυρία, στην κινητοποίηση, στην απεργία, να ακυρώσει το ρόλο και τη λειτουργία των σωματείων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους, να απεργήσουμε και να διαδηλώσουμε για

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle