Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
269

Τριήμερες κινητοποιήσεις από το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς,

< 1 λεπτό
05.05.16 • 20:37
#Tags:

Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς καλεί σε απεργιακές συγκεντρώσεις για να μην περάσει ο νόμος για το ασφαλιστικό και επισημαίνει ότι "Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το παρόν"!

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα γίνουν:
• Παρασκευή, Κεντρικια ή Πλατεία Λιβαδειάς 1030 πμ
• Σάββατο 600 μμ στην Ομόνοια (αναχώρηση λεωφορείων, Ζάππειο 230 μμ)
• Κυριακή 1000 πμ στο Ζάππειο Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση

Η σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέες και νέοι,
Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!
Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!
Να απαντήσουμε με την ετοιμότητα μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!
Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού!
Κανείς εργαζόμενος καμία βάρδια στη δουλειά"!

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle