Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
210

ΠΑΜΕ οχι στη μειωση αποδοχών 15% στην ΠΕΣΙΝΕ

< 2 λεπτά
10.01.16 • 07:38
#Tags:

ΠΑΜΕ οχι στη μειωση αποδοχών 15% στην ΠΕΣΙΝΕ

Κλιμάκιο της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ Λιβαδειάς αποτελούμενο από τους Γιώργο Πελέκη και Δημήτρη Σκαρίμπα, επισκέφτηκαν τοΠΑΜΕ ΛιβαδειάςΠΕΣΙΝΕ Αλουμινιοεργοστάσιο της ΠΕΣΙΝΕ, την Παρασκευή 8/1/16, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τους εργαζόμενους και το σωματείο τους, με σκοπό να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο θέμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης όπου, ως γνωστό, η εργοδοσία επιμένει στην μείωση κατά 15% των αποδοχών των εργαζόμενων.

Το ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζόμενων στον Όμιλο Μυτιληναίου και τους καλεί να μην αφήνουν τη μοίρα τους στα χέρια άλλων αλλά, να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό και τις συλλογικές συμβάσεις, που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle