Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
106

Πανελλαδικές εξετάσεις 2016, αιτήσεις συμμετοχής

< 2 λεπτά
11.02.16 • 19:43
#Tags:

Από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι μαθητές γενικών και επαγγελματικών λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και αφορά όλους τους υποψήφιους, είτε θα εξετάσεις μαθητώνσυμμετάσχουν στις εξετάσεις με το νέο σύστημα, είτε με το παλιό – καταργούμενο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τις επόμενες μέρες θα σταλούν στα λύκεια οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης.
Ο υποψήφιος θα μπορεί να προμηθεύεται την αίτηση-δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειό του. Στη συνέχεια, θα τη συμπληρώνει σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, στο σύνδεσμο «Εξετάσεις», θα αναρτηθούν τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που θα περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου.

Πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle