Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
76

ΠΑΝΙΚΟΣ Οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική οδό

< 2 λεπτά
26.08.18 • 17:52
#Tags:

Νέα τροπή στην υπόθεση με τον ηλικιωμένο οδηγό που αναστάτωσε στις 2 το μεσημέρι την Εθνική Οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης οδηγώντας ανάποδα από τον κόμβο των Ραχών μέχρι και τα διόδια της Μαυρομαντήλας.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων διερχόμενων οδηγών που έπαιρναν έντρομοι την αστυνομία, ερχόμενοι τετ-α-τετ με το αυτοκίνητο του.

 

Πρόκειται για 69χρονο από την περιοχή, που αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν στα διόδια, ότι μπήκε από λάθος ανάποδα στην Εθνική πάνω στον πανικό του αφού η γυναίκα του δεν ήταν καλά και έπρεπε να την πάει στο Νοσοκομείο. Ειδοποιήθηκε μάλιστα επειγόντως ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στα Επείγοντα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Τελικά η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η βιασύνη οφειλόταν στο γεγονός ότι έπρεπε να φτάσουν στο Νοσοκομείο για τη χορήγηση φαρμάκων, απαραίτητα για την αγωγή που ακολουθεί η γυναίκα του, τα οποία και της είχαν τελειώσει.

Ωστόσο από τη διενέργεια αλκοτέστ  οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το λάθος δεν ήταν θέμα βιασύνης αλλά… οινοπνεύματος για αυτό και κινήθηκε σε βάρος η προβλεπόμενη διαδικασία με τη σύλληψη του, προκειμένου αύριο να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle